Boka en inspirerande föreläsning

Inspiration för företag, föreningar och organisationer

Ibland dyker det upp situationer på en arbetsplats som utmanar. Söker ni nytänk kring stresshantering, hållbar vardag och hur man kan ta sig an livets olika utmaningar på ett hälsosamt sätt?

Boka in en av mina föreläsningar så kommer jag till er och inspirerar! Kontakta mig för att se över vilket koncept som passar just era behov:

Aktuella föreläsningar

Hållbar vardag

För en mindre upplevd stress och en ökad livskvalité.

Föreläsningen fokuserar på hur vi på ett så optimalt sätt som möjligt kan tänka och agera kring stressens olika utmaningar.

Skräddarsydd föreläsning

När er organisation, arbetsplats eller förening har särskilda önskemål så skräddarsyr jag en föreläsning utifrån era utmaningar och behov.

Kontakta mig för att diskutera lämpligt upplägg.

Är det läge att boka en föreläsning?

Kontakta mig så tar vi ett samtal kring era önskemål.

Feedback från tidigare föreläsningar:

”Vi anlitade Pernilla som en del i vår satsning på kvalitativ återhämtning och mental hälsa på SPV. Det är så viktigt att få stanna upp ibland i de här frågorna. Och det fick vi verkligen göra – både i tanke och känsla. Pernilla har en förmåga att skapa ett lugn i rummet.

Det är nog en kombination av hennes lugna, trygga stämma och det budskap hon förmedlar som andas en acceptans för det som är, samtidigt som hon ger enkla men effektfulla verktyg som vi får uppleva i rummet och kan ta med oss direkt in i vardagen. För det är just det där många av oss behöver i vardagen – att få stanna upp, bli medveten och komma ner i kroppen en stund”.

Johanna Eurenius

HR-utvecklare, Statens tjänstepensionsverk

”Föreläsningen var lättförståelig, lagom lång och innehöll bra verktyg man kan ha med sig i vardagen. Föreläsningen är ett bra exempel på hur vi som arbetsgivare kan arbeta förebyggande med vår sociala arbetsmiljö.”

Cornelia Rognli

HR-specialist, Svenska kyrkan. Sundsvalls församling.

”Angående din ”föreläsning” som jag hellre skulle kalla samtal: Ett samtal som du gör väldigt mänskligt och personligt.

Det blir ett öppet och varmt klimat som gör att gruppen vågar lyfta svåra frågor och funderingar. Vi får med oss frågeställningar som vi kan ställa oss själva i vårt mående och några fina övningar vi kan använda oss av i stressfulla situationer. Mycket bra!”

Sophie Jakobsson

Platschef, Fastighetssnabben i Sundsvall

”Pernilla Svärd gav en föreläsning som var givande i stunden och lätt för en arbetsgivare att kunna hålla levande med mina kollegor. Hon bjöd på en riktig bra föreläsning som jag skulle rekommendera till alla!”

Shannon Lehnberg

Rektor, Kristna skolan oasen.

”Väl värd investerad tid att vi alla på kontoret fick ta del av Pernillas kloka råd och stöd. Vi började dagen tillsammans med Pernilla och resten av dagen fortsatte med fina samtal mellan oss kollegor.

Att få reflektera över både egna och andras behov och intryck stärker oss som individ och som grupp.”

Annica Axelsson

Ägare och VD, Inredningshuset