Feedback

Matilda 22 år, studerande: ”Jag har lärt känna mig själv både psykiskt tack vare alla samtal med dig och fysiskt pga dina avslappningsövningar. Jag tycker det har varit ett toppen-upplägg med hemuppgifterna i kombination med avslappningsövningarna. Jag har även blivit bättre på att: komma ihåg saker, gå och lägga mig senast 22:45, planera, berömma mig själv mer samtidigt som jag finns där för andra, avsätta tid för mig själv med övningarna och har verkligen i n t e lika ont i huvudet”.

Ulrik Jansson 48 år, fd elitfotbollsspelare:
”Efter en jobbmässigt tung period i mitt liv, fick jag möjligheten att träffa Pernilla. Framför allt var det skönt att prata och släppa ut tankar och känslor som man kanske inte gör för familj och vänner.
Under varje möte blev man inspirerad och fick hjälp att bygga upp sin självkänsla och sitt självförtroende. När man kom hem hade man en positiv känsla i kroppen. Man hittade nycklar för att kontrollera negativa tankar. Hade jag fått möjlighet till samtal och avslappningsövningar i början av min karriär, så är jag helt övertygad om att jag skulle ha blivit en ännu bättre fotbollsspelare och tränare samt en mer positiv människa! Detta är ngt som jag verkligen rekommenderar till alla killar och tjejer där ute!”

Jenny 26 år, vice butikschef: 
”Under våra möten blev jag väldigt medveten om hur stress påverkar mig och min vardag. Tack vare dig har jag nu en verktygslåda med redskap som hjälper mig att få perspektiv när den inre stressen försöker styra mig. Det har varit jätte nyttigt att träffa dig Pernilla, så mjuk och förstående i ditt sätt! Stort Tack ❤”

Johanna 37 år, egenföretagare:
”Med högt tempo och långa arbetsdagar, försök att hitta tid för träning och familj, hade jag turen att stöta på Pernilla.
På olika sätt hjälpte hon mig att stressa ner och hitta tid för mig själv. Efter våra möten har jag känt mig starkare och har mer självförtroende. Pernilla är full av kärlek, omtänksamhet, kunskap och trygghet”.

Amanda 27 år, butikschef:
”När jag började träffarna så hade jag en ganska stressig och hektisk period bakom mig. För mig blev träffarna ett sätt att försöka skapa en balans och få en bättre struktur på min vardag. Det fick mig att börja tänka till och planera istället för att bara köra på som vanligt i ett rätt högt tempo utan vidare ordning. Känslan av ett ”Lugn” är ett ord som beskriver rätt bra hur jag kände efter jag hade varit på en träff”.